Anicetin

Anicetin

dijous, 26 de febrer del 2009

Cubell d'aigua Freda a Sant Antoni de Llefià

El passat dimarts es va fer la reunió amb els tècnics de l’Ajuntament per parlar de la remodelació de Torre Mena, l’enderroc del Pont de Llefià i la construcció de l’edifici annex a aquesta per englobar el Casal d’Avis i altres entitats del barri, com s’havia dit a l’anterior reunió.

Tothom havia sortit amb els ànims pujats, satisfets al veure en ferm els planells del nou edifici. Imaginant els nous projectes pel barri, les activitats que es podríen realitzar. Petits grups de gent de diferents entitats parlaven esperançats al final de Pérez Galdós, rient, satisfets, perquè la lluita que portaven des de feia tants i tants anys estava arribant a la seva fi.

M’agradaria dir que aquesta reunió de dimarts va fer continuar aquest sentiment i que tothom que va assistir aquesta reunió, encara continua avui somiant amb els nous projectes de cultura i participació pel barri. Però, no ha estat així.
L’Ajuntament ha fet gala del seu millor vestit, de la seva millor posada en escena, del seu millor somriure, contents i espereançats, ells. I quan tothom va ser ven a prop i estaven ven sentats van actuar amb el seu millor discurs i van llençar el cubell d’aigua freda sobre totes les presents, sobre totes les entitats i A.Veïs i Veïnes de Sant Antoni de Llefià.

Tot havia estat un somni o un malson. Havien ensenyat la poteta per sota la porta però, nosaltres, havíem vist el llop per l’ullet de la porta, i al obrir-la no ens varem deixar menjar!! El llop ens va dir que no veuríem l’edifici annex, que aquells planells tant macos i de colorins, havien estat una maniobra per intentar callar el barri, per apagar el foc que tant els molestava, que nosaltres erem de barri, no ens adonàvem, no enteníem, i com podíem quixar-nos, si l’Ajuntament ens estava fent molt!! (Bé això no ens ho van dir així, es evident jajaja)

Però els llops del millor vestit, no s’enadonen que guanyarem, doncs nosaltres lluitem, que lluitem perquè som el poble, que lluitem per canviar les coses, que no ho fem ni per poder ni per diners.

Clar que si! Nosaltres som de barri, ho entenem, podem queixar-nos i ho farem!!

Nosaltres Volem Participar!! Volem Decidir!!

(ara resultarà que el Mural si que ha arribat a temps ;)