Anicetin

Anicetin

divendres, 12 de novembre del 2010

Aclariment Anhels: mural Bansky

Redacció de Línia Badalona,

al núm. 2 de la vostra publicació heu publicat una fotografia d'un mural que hi ha a la Pl. Trafalgar (Llefià), l'autora del qual sóc jo.

M'agradaria fer constar que aquest mural "no ha aparegut els darrers dies" si no que està fet durant diversos mesos a partir de la tardor de 2008 i va ser acabat al principis de l'any 2009. Tal i com s'explica en l'entrada del bloc: http://ela-miralpeix.blogspot.com/2009/02/anhels.html

Si bé és cert que fa referència al dret de decidir com es veu en un dels globus, el mural s'havia avançat als esdeveniments més recents de les consultes. De fet, si s'observen amb detall els globus, n'hi ha un que fa referència als judicis contra els catalans que havien cremat imatges dels reis.

Alhora aquesta reclamació " volem decidir i volem participar", lliga amb una reclamació del teixit social de LLefià en què reclama una democràcia real en la gestió i la solució dels problemes, en aquest cas en relació al Centre Cívic Torre Mena i d'altres intervencions que es fan en el territori (o s'haurien de fer).

Ela Miralpeix

http://ela-miralpeix.blogspot.com