Anicetin

Anicetin

dijous, 12 de febrer del 2009

·anhels·



Mural
Lloc:Pont de Sant Antoni de Llefià, Badalona

Han passat uns dos mesos fins que hem pogut acabar aquest mural. El primer dia que vàrem començar vam tindre la visita inesperada de la Guardia Urbana, que ens va acusar de malmetre una propietat de l'Ajuntament, tot i així van reconèixer que el caire de la pintada era diferent, més artística i que havien pogut apreciar que no ho estaven fent de manera furtiva sinó, tranquil•lament i amb qualitat. Tot i això van fer-nos una denúncia que el mateix dia 31 de Gener de 2008 es va veure materialitzada en una multa de quasi 200 €.

A partir d'aquí vam fer el recurs pertinent per no estar d'acord amb la sanció, ja que aquest pont de Llefià en breu serà tirat a terra per començar les obres de construcció del nou edifici annex a Torre Mena. Per tant, el mural no tindria que ser "esborrat" per la brigada de neteixa i aquests diners de la sanció anirien a parar directament a la butxaca. També vam argumentar que no era una pintada, sinó un Mural Artístic englobat en la tradició que té el barri de Sant Antoni de Llefià de promocionar i contribuir en la Cultura de l'Art.

A més a més, varem tindre que estar mirant conjuntament amb el coordinador del districte si Via Pública ens donava el suposat i necessari permís per poder continuar amb el mural després d'haver demanat el projecte i la idea.

Com he dit al principi, quasi dos mesos. Però, per fi, el tenim aquí!

En aquest podem trobar la nena de Banksy, com a petit homenatge cap a la seva obra. A més aquest mural esta englobat en un projecte que entregaré a final de curs a la universitat.

Ha participat en la creació: Favier Martí i Lluch, que sense ell no hagués pogut fer-ho.
També agraeixo a la A.V de Sant Antoni i entitats de Llefià pel seu suport.

Gràcies a tothom!

5 comentaris:

@Joan_Domingo ha dit...

Hola Ela!
Sóc en Joan Domingo, presentador de Control Z, un programa de ràdio que fem els dimecres de 21 a 23h a Ona Mar Ràdio. Ens ha interessat la história del mural al pont de la plaça Trafalgar, i ens agradaria entrevistar-te per teléfon demà a partir de les 21.15. Si pots digue'm algo a joandh54@gmail.com. Gràcies!

Anònim ha dit...

Ole, ole!

Això és periodisme d'investigació

Anònim ha dit...

Gràcies. Envio un correu i parlem.

Ela Miralpeix

Anònim ha dit...

bon dia!
Sóc l'Anna Rovira, presentadora del Digues-li com vulguis, el programa cultural de Ràdio Ciutat de Badalona cada dia de les 13 a les 14h! m'agradaria fer-te una entrevista... et pots posar en contacte amb mi, si us plau? si et va bé pots escriure'm a cultura@badalonacom.cat. Merci!

Ela ha dit...

Hola Anna, t'envio un correu per parlar del tema.

Gràcies