Anicetin

Anicetin

dijous, 19 de març del 2009

Comunicat suport als estudiants antibolonya i mestres en vaga

comunicat de la CUP

Comunicat suport als estudiants antibolonya i mestres en vaga

Davant del desallotjament violent de l’edifici central de la UB dels estudiants mobilitzats des de fa quatre mesos per reclamar un referèndum sobre el Pla Bolonya, la CUP vol fer públiques les següents consideracions:

  • Denunciem una actuació polícial que recorda temps pretèrits on els estudiants eren brutalment apallissats per reclamar la més elemental democràcia.

  • Denunciem que l’actitud de la Conselleria d’Interior, encapaçalada per Joan Saura i el seu partit IC, i del Rectorat de la UB ha trencat qualsevol pont de diàleg amb els estudiants, un pont que sí que s’estava produint abans del brutal desallotjament d’ahir.

  • Recodem que el motiu de la protesta estudiantil dels darrers mesos és la lluita a favor d’un ensenyament de qualitat i públic, a l’abast de totes les classes populars catalanes.

  • Tota la nostra solidaritat a les companyes i companys del SEPC i a la resta d’estudiants en lluita per una universitat pública, molt especialment a la gent que ahir va ser brutalment apallissada. A tots ells els enconratgem a continuar la lluita i els estenem la nostra mà.

  • I per últim, aprofitem per emplaçar a tot el món educatiu a mobilitzar-se a la manifestació d’avui per reclamar una educació pública i de qualitat al nostre país i també per solidaritzar-nos amb el militant del SEPC Tomàs sayès, en vaga de fam des de fa setmanes.

Candidatura d’Unitat Popular,

Països Catalans, 19 de març de 2009